Uskršnja putovanja

Beč Uskršnje putovanje 2014

Uskršnje putovanje Beč 2014Ništa ne govori “uskršnji praznici” kao odlazak sa svojim najmilijima u Beč na nekoliko dana na malo uskršnje putovanje 2014. Ovaj stari austrijski grad prepun povijesti i bogate baštine je idealno mjesto gdje se možete opustiti i uživati nekoliko dana.

Izlet traje tri dana, a kreće se sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora u ranim jutarnjim satima. Putuje se kroz Sloveniju i Austriju uz kratka stajanja na odmorištima, te se dolazak u Beč očekuje u popodnevnim satima.

Uskrs u Beču 2014

Nakon dolaska u hotel i raspremanja, kreće se na izlet kroz grad s profesionalnim vodičem s kojim ćete razgledati lokacije poput Gradske vijećnice, trg Marije Terezije, parlament i Karlov trg.

Nakon toga odlazi se nazad u hotel na noćenje. Drugi dan ćete s vodičem pomoću javnog prijevoza posjetiti povijesno središte Beča gdje ćete moći razgledati neke od lokacija poput augustinske crkve i poznatu povijesnu četvrt Freyung.

Ostatak dana će vam biti na raspolaganju za odmor i razgledavanje grada po vlastitoj želji, te ćete moći posjetiti neke od brojnih gradskih muzeja, opuštati se u kafićima ili otići u shopping, nakon čega slijede povratak u hotel, večera i noćenje. Zadnji dan su organizirani posjeti u dvorac Schönbrunn, koji možete sami razgledavati i istraživati, te odlazak u bečki zoološki vrt.

rezervirajte-putovanje

Za Zagreb se kreće u poslijepodnevnim satima te nakon nekoliko sati putovanja s kraćim pauzama na odmorištima, stiže se u Zagreb u večernjim satima.

Zainteresirani za putovanja?

Advertisements