Uskršnja putovanja

Prag Uskršnja putovanja 2014

uskrs-prag-putovanje 2014Jedna od najljepših lokacija za provesti uskršnje praznike svakako je Prag. Otiđite sa svojim najmilijima na četverodnevno uskršnje putovanje 2014  kroz ovaj predivan i stari grad.

Do Praga se putuje autobusom koji kreće u ranim jutarnjim satima, koji će prolaziti kroz Sloveniju i Austriju, te će se kratko zaustaviti u Beču i tako vam dati priliku da ga nakratko razgledate.


Nakon kratkog razgledavanja, stiže se u Prag u večernjim satima. Prvi dan u Pragu ćete provesti u razgledavanju gradskih znamenitosti uz pratnju službenog vodiča.

Uskrs u Pragu

Posjetit ćete mjesta poput katedrale sv. Vita i Karlovog mosta, nakon čega ćete imati ostatak dana slobodni za sebe, kako bi ste mogli sami razgledati grad, posjetili koji muzej, otišli malo u kupovinu ili uživali u nekoj od mnogih usluga koje vam Prag može pružiti. Drugi dan u Pragu ćete provesti u razgledavanju poznate Male Strane, mjesto inspiracije mnogih pisaca, te uz to i prašku Židovsku četvrt, nakon čega opet slijedi slobodan ostatak dana za razgledavanje.

rezervirajte-putovanje

Zadnji dan svog izleta provest ćete u razgledavanju Češke na povratku za Zagreb uz kraća stajanja na nekim lokacijama, te mogućnost kupovanja u na granici između Austrije i Češke u jeftinim dućanima bez poreza. Povratak u Zagreb se očekuje u kasnim večernjim satima.

Zainteresirani za putovanja?

Advertisements