Nova godina putovanja / Putovanja Italija

Verona Nova godina 2014 putovanje Italija jeftino

verona Nova godina 2014 putovanjeVerona, Italija 3 dana za samo 890 kn BUSOM

First minute ponuda, provedite 3 dana sa dva noćenja na dočeku Nove 2014. godine za samo 890 knDjeca do 2 godine besplatno!
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI 990 kn

Ulazak u Novu 2014 u Veroni, gradiću koji je prekrasan a posebno za doček Nove godine. Osvojti će Vas svojom gracioznošću i blistavošću zauvijek.

Tko jednom dođe uvijek se vraća!

U cijenu je Verona Nova godina 2014 putovanja je uključeno :

Prijevoz visokoturističkim autobusom
Turističkog pratitelja tijekom puta
2 noćenja s doručkom u hotelu s 4* u dvokrevetnim sobama (okolica Verone)
Razgledavanja prema programu
Jamčevno osiguranje
Troškove organizacije i prodaje aranžmana

rezervirajte-putovanje

Iz Zagreba se kreće u 05:00 ujutro te se vozi kroz Sloveniju i Italiju do Punta Sabbioni pristaniša gdje se ukrcavamo na brod koji nas vozi do Venecije. U Veneciji imamo razgledavanje ANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. U 18:00h se vraćamo na brodić koji nas odovzi opet do Punte Sabbioni gdje se ukrcavamo na bus koji nas vozi do hotela u okolici Verone.

Drugi dan -nakon buđenja doručak i autobusom prema jezeru Garda prema dvorcu obitelji Scaligeri koji se nalazi u gradiću Sirmion. Nakon posjeta krećemo prema Veroni.Naravno idemo posjetiti Julijina kuća (Romeo & Julija)  Piazza della Erbe, Piazze dei Signori. Slobodno vrijeme do večernjeg dočeka Nove 2014. na središnjem trgu.U 01:00 busom se kreće prema hotelu.

Treći dan -doručkujemo te krećemo prema gradu Trstu koji je smješten na sjevernom dijelu Jadranskog mora. U Trstu ćemo posjetiti  Trg ujedinjenja Italije (Piazza Unità d’Italia), izgrađenog uglavnom tijekom Habsburške monarhije, na kojemu se nalaze Gradska vijećnica i fontana 4 kontinenta. Značajan je kaštel Miramare (Castello di Miramare) građen 1860. godine za nadvojvodu Maksimilijana. Postoje mnoge palače i crkve (značajna je katedrala sv. Justa), te vrlo značajno kazalište Giuseppea Verdija. Slobodno vrijeme možete upotpuniti odlaskom u brojne restorane i kafiće. U kasno popodne krećemo busom prema kući.

rezervirajte-putovanje

Advertisements