Putovanja u Španjolsku / Uskršnja putovanja

Madrid Uskršnja putovanja 2014

Madrid Uskršnje putovanje Uskrs uSvakako vam preporučujemo da provedete barem jednom uskršnje praznike u Madridu. Povedite svoje najbliže na petodnevno uskršnje putovanje 2014  kroz Španjolsku i sve njezine ljepote koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Polazak aviona iz Zagreba je u poslijepodnevnim satima, a na dolasku u Madrid odlazite u razgledavanje centra grada s vodičem.

Uskrs u Madridu 2014

Tijekom sljedećih dana, posjetit ćete mnogobrojne poznate lokacije u Madridu, ali i izvan njega. Prvi dan ćete posjetiti mjesta poput La Castellana, jednu od najdužih i najširih gradskih avenija koja je poslovno i financijsko središte grada, Kio Puerta, takozvana vrata Europe.

Plaza Espana, trg na kojemu se nalazi spomenik Cervantesu, te likovima iz njegovih likovima iz najpopularnije knjige “Bistri vitez Don Quijote od Manche”, arena za borbe s bikovima Las Ventas i još mnogo drugih.

Sljedećih dana posjetit ćete još mnogo predivnih i poznatih lokacija kao što su El Escorial, palača španjolskih kraljeva koja u svom kompleksu još sadrži i samostan, crkvu, muzeje i škole.

Osim palače, na ponudi su vam razgledavanja mnogih lokacija poput Prado, jedan od tri najpoznatija europska muzeja, izleti u Ávilu i Segoviju, odlazak u Toledo, nekad glavni grad Španjolske i još mnogo drugih lokacija.

rezervirajte-putovanje

Zadnji dan se vraća direktnom linijom za Zagreb.

Ukoliko tražite romantičnu destinaciju za Uskrs pogledajte Pariz uskršnje putovanje 2014

Zainteresirani za putovanje?

Advertisements