Uskršnja putovanja

Uskršnja putovanja 2014 – Pariz, Madrid, Japan, Beč

Uskršnja putovanja - za UskrsRazveselite sebe i svoje najdraže putovanjem u neku od stranih zemalja za Uskrs.  Samo za Vas smo pripremili neke od najatraktivnijih lokacija za putovanje tijekom Uskršnjih praznika. Pođite na putovanje u neku od stranih zemalja, te povedite sa sobom svoje najdraže i ugodno ih razveselite. Proširite svoje horizonte i obogatite svoje znanje o stranim kulturama, zabavite se i uživajte sa svojim prijateljima ili obitelji u nadolazećim Uskršnjim praznicima.

Uskršnja putovanja u Pariz

Provedite ove uskršnje praznike sa svojim najbližima u gradu ljubavi, Parizu. Kroz četiri dana i tri noćenja moći ćete u potpunosti uživati u bogatoj Francuskoj kulturi i izgubiti se u njezinim čarima. P

Uskršnja putovanja u Madrid

Svakako vam preporučujemo da provedete barem jednom uskršnje praznike u Madridu. Povedite svoje najbliže na petodnevno putovanje kroz Španjolsku i sve njezine ljepote koje nikoga neće ostaviti ravnodušnima

Uskršnja putovanja u Prag

Jedna od najljepših lokacija za provesti uskršnje praznike svakako je Prag. Otiđite sa svojim najmilijima na četverodnevno putovanje kroz ovaj predivan i stari grad.

rezervirajte-putovanje

Uskršnja putovanja u Beč

Ništa ne govori “uskršnji praznici” kao odlazak sa svojim najmilijima u Beč na nekoliko dana. Ovaj stari austrijski grad prepun povijesti i bogate baštine je idealno mjesto gdje se možete opustiti i uživati nekoliko dana.

Uskršnja putovanja u Japan

Uskrs u Japanu? Zvuči ludo?A ko za Uskrs želite otići na neko daleko putovanje, možda bi ste željeli povesti nekoga sa sobom na desetodnevno putovanje u Japan.

Zainteresirani za putovanja?

Advertisements

3 thoughts on “Uskršnja putovanja 2014 – Pariz, Madrid, Japan, Beč

  1. Pingback: Prag Uskršnja putovanja 2014 | putovanja lastminute

  2. Pingback: Beč Uskršnje putovanje 2014 | putovanja lastminute

  3. Pingback: Japan Uskršnje putovanje 2014 | putovanja lastminute

Comments are closed.