Putovanja last minute / Putovanja Maldivi

Putovanja – Maldivi

putovanje na maldive - maldivi last minute daleka putovanja

Prekrasne plaže na Maldivima

Skupina od otprilike 1200 koraljnih otoka smještenih južno od Indije, Maldivi su na vrhu ljestvica za putovanja svima koji vole uživati u tropskoj klimi, okruženi pješčanim plažama i čistim azurnim morem, koje vas mami da se okupate u toploj vodi prepunoj raznovrsnih životinja i biljaka. Svatko bi barem jednom u životu trebao otići na putovanje na Maldive.

Na Maldivima prevladava ugodna tropska klima koja se kroz cijelu godinu kreće oko 30°C, što je idealno za opuštajuće odmore na pješčanim plažama i kupanje u toplom i čistom moru.

Potrebno je još naglasiti kako u razdoblju od lipnja do kolovoza na otocima pada povišena količina padalina.

Vizu je iznimno lako nabaviti bez ikakvih problema. Potrebna vam je samo valjana putovnica, povratna karta i dokaz da imate dovoljnu količinu novaca koji će vam biti potreban za vrijeme boravka kako bi ste dobili turističku visu koja traje 30 dana.

Moramo vas upozoriti kako na Maldive ne smijete donijeti sa sobom alkohol, svinjetinu i pornografiju, a s otoka ne smijete odnositi pijesak, koralje i školjke.

Do Maldiva se najlakše dolazi avionom koji slijeću u zračnu luku glavnog grada Malé, koja je povezana zračnim linijama sa zemljama poput Dubaija, Indije, Kine i još drugim zemljama na području Azije i Afrike.

U slučaju da ne volite putovati avionima jer imate strah od letenja, još jedna opcija vam je putovanje brodom. Možete doploviti svojim brodom ili jedrilicom ili kupiti kartu za jedan od organiziranih prijevoza putnika. Također, ako se odlučite na putovanje s malom djecom, morate biti spremni na sve situacije.

Jedna od najpopularnijih aktivnosti na Maldivima je ronjenje, bilo na bocu s kisikom ili samo na dah. More na Maldivima je kristalno čisto, bistro i prepuno raznolikog morskog života.

Maldivi se nalaze na atolima koji su napravljeni od koraljnih grebena u kojima se nastanilo mnoštvo raznih vrsta riba i ostalih morskih životinja. Dok ronite možete vidjeti razne šarene ribice, velike raže, pa čak i morske pse.

Odlično mjesto za opuštanje i odmaranje u toploj tropskoj klimi, sunčanju na plažama, kupanju i ronjenju u moru, te uživanju daleko od briga civilizacije i modernog svijeta. Last minute putovanje na Maldive je odličan izbor za svakog tko želi provesti savršen odmor.

Maldivi jesu romantična destinacija, idealni za last minute putovanja za dvoje

Cijene po hotelima sa kategorizacijom – 8 dana – 6 noćenja – cijena po osobi

MALDIVI putovanja
8 dana / 6 noćenja

Datumi putovanja: Svakodnevni polasci iz Zagreba

Individualni paket aranžmani!

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Maldivi Zagreb (kalkulacija rađena na najnižoj tarifi ekonomske klase), smještaj u odabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s pripadajućom uslugom, povratni transfer od zračne luke do hotela (gliserom ili hidroavionom), uslugu lokalnog agenta te troškove organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe od cca 2.400 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije), izlaznu pristojbu u zračnoj luci na Maldivima cca 15 EUR, osiguranja, dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s