Putovanja u Egipat / Putovanja u Grčku / Putovanja u Kinu

Last minute putovanja

putovanje last minute - last minute letovi

Last minute putovanja

Ako želite za malo novaca ići na daleka putovanja u nove i nepoznate zemlje, tada je za vas idealno rješenje last minute putovanje. Isplativi način putovanja koji će vam uštedjeti mnogo novaca, te ćete moći ići na putovanje u Egipat, Grčku, Kinu ili neku drugu zemlju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Letove je potrebno rezervirati na vrijeme, najidealnije vrijeme je dva do četiri tjedna prije polaska, ovisno o avio kompaniji koja ih izdaje. Ako kartu nabavite minimalno dva tjedna prije polaska, moći ćete si sve na vrijeme pripremiti i isplanirati prije vašeg putovanja, od stvari koje ćete nositi sa sobom, do smještaja i prijevoza u zemlju koju putujete.

Preporučljivo je rezervirati letove za vrijeme tjedna, pogotovo utorkom i srijedom, kada je najmanje zračnog prometa, te avio kompanije tada daju najveće popuste na last minute avionske karte. Isto tako pokušajte rezervirati letove koji polijeću utorkom ili srijedom zbog istih razloga. Oni mogu biti znatno jeftiniji od avionskih karata za letove koji polijeću petkom ili vikendom.

Za nabavu last minute karata koristite internet stranice koje se bave rezervacijom i prodajom avionskih karata umjesto da ih kupujete direktno od avio kompanije. Možda će vam se činiti čudno, ali takve stranice imaju mnogo jeftinije avionske karte u ponudi, pogotovo last minute letove, na kojima možete poprilično uštedjeti.

Dobro proučite ponudu svih last minute letova i paketa, te što je sve uključeno u njih. Na prvi pogled, neki letovi vam možda neće djelovati najpovoljnije, ali ako bolje promotrite ponudu i vidite da su u nju uračunati smještaj, hrana i prijevoz, shvatit ćete da se takva ponuda puno više isplati od rezervacije samo leta bez dodatnih pogodnosti, gdje je vama prepušteno da se snalazite sami.

Sigurno vam se neće dati svaki dan provjeravati sve nove ponude za last minute letove koje stižu na web stranice prodavača, te vam stoga predlažemo da se prijavite za newsletter. On će vam na vašu e-mail adresu slati obavijesti svaki put kada stigne neka nova ponuda za last minute letove.

Last minute letovi su povoljan način putovanja u daleke zemlje, te ako želite putovati svijetom, a želite što manje svojih novaca potrošiti, svakako vam preporučujemo da provjerite putovanja last minute. Ako su vam last minute putovanja privlačna, na raspolaganju su vam Jadran last minute cjenik, Mediteran last minute cjenik, Europa last minute cjenik i daleka putovanja last minute cjenik.

8 thoughts on “Last minute putovanja

  1. Pingback: Putovanja Santorini – Grčka | putovanja lastminute

  2. Pingback: Putovanje s malom djecom | putovanja lastminute

  3. Pingback: Page not found | putovanja lastminute

  4. Pingback: Prijevare i lopovi na putovanjima | putovanja lastminute

  5. Pingback: Prednosti – putovanje u dvoje | putovanja lastminute

  6. Pingback: Strah od letenja | putovanja lastminute

  7. Pingback: Putovanja – Indija | putovanja lastminute

  8. Pingback: Putovanja u Kinu | putovanja lastminute

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s