Putovanja u Španjolsku

Putovanje Palma de Mallorca

last minute daleka putovanja palma de mallorca

Putovanje u Palma de Mallorca

Glavni grad otoka Mallorce, smješten na njegovoj jugo-zapadnoj obali, Palma je kulturno i turističko središte otoka, te nezaobilazna lokacija kod svakog putovanja na Mallorcu. Grad s veoma razvijenom i urbanom sredinom, gdje možete naći sve što bi vam moglo zatrebati tijekom vašeg odmora.

Ovo je glavni i jedini pravi grad na cijelom otoku, u kojem živi oko pola milijuna lokalnog stanovništva, što je oko pola ukupnog broja stanovnika otoka. Grad je veoma razvijen, te ima svoju zračnu luku, željeznicu i metro, kao i mnoštvo dućana i usluga koje možete naći u svakoj većoj metropoli.

Najlakši način putovanja do Palme je pomoću zračne linije. Mnogo avio kompanija nudi last minute putovanja do Palme, te za samo nekoliko sati leta možete se nalaziti na zračnoj luci Palme, te od tamo vas samo kratka vožnja busom od desetak minuta dijeli od uživanja u svim pogodnostima glavnog grada Mallorce. Uz putovanje avionom, do otoka možete doploviti s nekom od brojnih morskih linija koje kreću s obale, a najviše ih polazi iz Španjolske.

Prilikom posjete Palmi možete razgledati njene kulturne spomenike, predivnu prirodu i more, te povijesne ostatke drugih civilizacija. Prilikom vašeg posjeta možete posjetiti i razgledati mnoge kulturne i prirodne lokacije poput Castell de Bellver, stari muslimanski dvorac koji je sada pretvoren u muzej s predmetima iz prošlosti. Ako tražite zabavu i noćni život, uputite se prema Paseo Maritimo, područje uz obalu s brojnim kafićima i noćnim klubovima.

Uz sve to, na raspolaganju su vam brojne prekrasne pješčane plaže, na kojima se možete sunčati, te okupati u toplom i ugodnom Sredozemnom moru. Također su vam na raspolaganju brojni vodeni parkovi, morski zoološki vrt, te još mnogo drugih zabavnih lokacija.

Palma je mjesto savršeno za opuštanje, odmaranje i zabavu, neovisno o tome želite li se sunčati, kupati, roniti ili razgledavati grad i njegovu okolnu prirodu. Prijavite se već danas za jedno od brojnih putovanja u Palmu de Mallorca i priuštite si savršen odmor iz snova. Cijene last minute putovanja možete saznati na Mediteran last minute cjenik kao i na  Europa last minute cjenik.

Advertisements

3 thoughts on “Putovanje Palma de Mallorca

  1. Pingback: Putovanja Mallorca | putovanja lastminute

  2. Pingback: Putovanje Španjolska | putovanja lastminute

  3. Pingback: Putovanja Tenerife | putovanja lastminute

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s